2011. december 31., szombat

2011 DECEMBER

Egesz honapban nem volt erom/kedvem/kesztetesem irni, sot most sincs, a hatam kozepere kivanom. De majd evek mulva orulni fogok neki, h megeroltettem magam, es megis dokumentalva van egy egesz evem, meghozza a legjobb felnott sport-evem eddig.

Tehat a kovetkezok tortentek decemberben: a szintetikus hormon-stimulalo gyogyszerrol (ami nem hasznalt) atallitottak rendes istenes hormonkezelesre,1 tabletta 5 napig (tehat alacsony dozis). Ettol elmult az almossag es jott helyette karacsonyra ilyen olmos  faradtsag, ami nem feltetlenul rossz, igy legalabb nem szenvedtem a radikalis sport-redukciotol (annyira). Eleg sok fura es aggaszto hatasat ereztem amugy, viszonylag hamar, de azt hiszem, hasznalt is, meg egy het es kiderul. Ha meg nem hasznalt, akkor ennyi, tobbet nem veszek be ebbol sem, valami mas megoldast kell talalnom. Kiserleti nyulkodasbol ennyi is sok volt. De bizakodom :)

Megvolt az elso brnoi havas futas:

voltam otthon is, futottam Piliscsaban parat, sajnos rrrokaval es Lemurral nem jott ossze ezuttal, pedig igen szerettem volna.

Viszont, on a positive note, az orszag minden korabbinal melyebbre sullyedt, mind gazdasagilag, mind a kulfold megiteleseben, leesett a forint es osszezuhant az ingatlanpiac, egyebek kozt. Nem, varjatok, a positive note csak most jon :D tehat a korulmenyek hatasara vegre elszantuk magunkat es a rohamosan romlo penzunket lakasba fektettuk (ami november ota az erteke 25%-aval olcsobb lett, es akkor meg nem is beszeltunk a forintromlasrol), tehat tiszta haszon. Grrr, ez eleg gusztustalan, ha az ember belegondol, de mit csinaltunk volna a penzzel? Megvarjuk, amig a bank raul?! :D
Mivel erosen felujitasra szorul, most ez a project. Hatalmas poen, mindig erre vartam! :)
Ha kesz lesz, csinalok egy "ilyen volt, ilyen lett" posztot :D


A honap szamokban:
futas: 135km
bringa: 121km
kosar: 3h:15p
erosites: 25p
falmaszas: 45p
terdbebaszas falmaszas kozben: 1 de az istenes
serules miatti kenyszerpiheno napok szama: 3 (es igy is koran kezdtem ujra)


2011: Szep volt fiuk! 2012: Csak kemenyen, igy tovabb :)

1 megjegyzés:

  1. ha a kecófelújításhoz kell némi tapasztalati infó szólj, mi pár éve túl vagyunk egy ilyenen , izgalmas és tanulságos volt. :)

    VálaszTörlés