2011. augusztus 19., péntek

33.het - aug7-13 - Pedig nem is direkt csinaltam...

Miutan mult heten es eddig a keddig tenyleg minden nap futottam, kicsit besokalltam es ugyan szerdan meg elmentem gyurni egyet, de csut-penteken egyszeruen csak nem mozogtam. Azert ez nalam manapsag nem gyakori. Volt mondjuk egyeb dolgom, keszultem a par napos amerikai utunkra gozerovel, meg az utana kovetkezo hosszabb thaifoldi nyaralast is szervezni kellett. Igy esett, hogy a szombati konditermi futasra, amit tesztfutasnak szantam, rapihentem 2 napot. Nem direkt csinaltam, de ugy tunik, jo taktika volt: a szalagon minden eddigi PB-met felulmultam, es meg csak ki sem merultem tole tulzottan! Az elso kilin lazan bemelegitettem (5p), ott feltekertem 13.5km/h-ra es onnantol mertem az ot- es tizezret, viszont a felmaratonban az elso kili is benne van. Alljanak itt az idok, mert igen buszke vagyok rajuk:

5000m : 0:22:13
10000m: 0:44:27
21000m: 1:37:50

Nyilvan, hogy steril korulmenyek kozott futottam, de ennyit akkor is tudok, ez mar teny :) Ezt most mar csak szeretnem bebetonozni szeptemberig, legalabb a 10-est, es akkor nem lesz gond Texasban :)

Most par hetig a nyaralas miatt kicsit rendhagyo posztok jonnek, de ami a fontos - az edzes nem all meg (legfeljebb a korulmenyekhez igazodik).

Ja, meg meg akartam osztani veletek az ejszakai muszakbol hajnali 5-kor hazabringazas hangulatat, imadom (ha nyitva tudom tartani a szemem) nezni ahogy lassan felszall a kod :)



(csak a kedvetekert, alvas es smink nelkul - tudom, ne is mondjatok, gyonyoru vagyok :D)


Vigyazzatok magatokra, elvezzetek ki a maradek nyarat! Jo futast :)


HETI TTL:
futas: 43.3km
bringa: 44.3km
gyuras: 1ora (ebben 20p alternativ kardio is)


13 SZO
10km bringa, bemelegites keppen a kondiig :)
21.21km futas, sebesseg teszt. 5000m, 10k es felmaraton PB-k.
10km bringa haza

10 SZE  14:00
55 perc a kis konditeremben, ma direkt futas nelkul:
10p steps 2-esen, 11p intervallumos spinning, 30perc a gepeken (minden, amit szoktam, kiveve a tarogatot) es 5 perc nyujtas a vegen.

09 KED   06:00
9,1km futas 45p alatt, munkaba (dayshift)
a szokasos 40 felules utana a molon :)

08 HET 
06:15  5,85km futas 30 p alatt, munkaba (sajnos keson indultam, igy rendesen bele kellett buszoznom :( ), 3*2perc sprinttel fartleknek gunyolva :)
du: 13,5km rendes sportos bringazas, rel. sok hegymenettel, Lelleert menet es egyutt legurultunk :) (Holandska-Chrice-Turany-Chrlice)

07VAS
4:30   9.1km bringa, munkaba + 1,75 kesobb vasarolni
14:30   7.1km futas, melobol Olympiaig

8 megjegyzés:

  1. 21 km futopadon... nem semmi! :)
    Gratulalok, nagyon jo idot mentel!

    VálaszTörlés
  2. szalag csal, óvok :-) Szerintem bolond vagy, ennyit teremben. Nem szédülsz el az oxigénhiánytól?

    VálaszTörlés
  3. Ez túl jó, Helga, vegyél vissza, légy szíves.

    VálaszTörlés
  4. Hihihi, arik vagytok :)
    Gergo, tudom h a szalag nem teljesen megbizhato, ovas elfogadva. Kenytelen leszek uton is bizonyitani, neked es magamnak :) A 10 kilarol majd ertesitlek a szept 11-i verseny utan, a tobbit meg homaly fedi..
    Amugy tavasszal (-es ig) legtobbet teremben futottam, foleg a hosszukat. Nem szedulok nagyon, es szeretem ahogy 2 ora utan, vizesre izzadt poloban elkepzelem, hogy a tobbiek a kondiban mekkora hosnek (hulyenek) gondolnak :D

    Miki: ne viccelj, ha most visszaveszek, akkor hogy mehetek veletek osszel futni? Azt gondolod ott akarok maradni egyedul a gaton, a porotokat nyelni? :D

    tavaszka, koszi :) Ismerlek vagy csak erre jartal? Mindket esetben orultem a latogatasodnak :)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem meg nem ismerjuk egymast! :) Mostanaban kezdtem el futoblogokat olvasgatni es erre tevedtem! De ezek utan biztos visszanezek majd, hogy megtudjam, mennyi is az annyi azon a felmaratonon! :D

    VálaszTörlés
  6. Ezek űridők, gratula (pannonfunk voltam...)

    VálaszTörlés
  7. Tavaszka: örülnék neki :) Neked van blogod? Szívesen belenéznék :)

    István: Tök jó, hogy erre jártál, és köszi :)

    VálaszTörlés
  8. Szia Helga, nekem nincs blogom (meg :) ), csak edzesnaplom edzesonline-on, tavaszka neven megtalasz!

    VálaszTörlés