2011. november 8., kedd

44. het - 23-29 OKT - Meg egy het lazazas

Az elozo lazabb het utan most valahogy a kedvem is elment a sporttol - na nem teljesen, csak egy kicsit. Ennek baromira orultem, mert igy nem csipte a bolha a seggemet, hogy menjek le futni, nem volt kulonosebb lelkifurdalasom sem. Igy konnyebb volt az orvos tanacsat kovetni. Az is belejatszott, hogy durvan indult a het, vasarnap csak otthon izmoztam fel orat, de hetfon -vesztemre- lementem K baratnommel egy igazi sznob fitness klubba egy szervezett orara, a neve Nike Dynamic Training, es kegyetlen! Azota is csak Bootcamp-kent emlegetjuk :D Egy viszonylag nagy teremben 7 fiu es 5 lany plusz egy eszetlenul fitt, hatalmas vallu ferfi edzo. Eloszor sok kor futogyakorlat bemelegites keppen, utana (szunet nelkul) erosites egysegek, 3 olyan 10 perces iszonyat intenziv, 3x3 kulonbozo gyakorlat, mindegyikbol 3 tizes szet ismetles, a 3 egyseg kozott egy-egy kor oriaslepes majd kocogas. Ugy szetszedtuk magunkat, hogy a vegere minden izmom remegett es csak az oriaslepes-kocogas alatt tertem magamhoz annyira, hogy folytatni tudjam. A tobbieken is latszott, hogy megviseli oket, erdekes modon a fiukat jobban, mint a lanyokat (legalabb is atlagban). A legjobb az volt az egeszben, hogy tok poen volt es mindenki halal jol erezte magat emberileg. En sosem jartam szervezett aerobic orakra, mert szerintem tok gaz, de ez tenyleg nem volt az (de hozza kell tennem, hogy nem is egymas mogott lab-emelgettunk, mint ahogy az ember azt elkepzeli, hanem mindent korben csinaltunk, senkinek nem kellett masok elott egetnie magat, mindenki latott mindenkit, szembol.

Utana leizzasztottuk magunkat 3 kulonfele szaunaban, majd 2 kifacsart citrom, kiultunk a wellness reszben az erkelyre, egy szal torcsiben az 5 fokba, es valami hihetetlenul jo erzes volt. Ugyhogy el is hataroztuk, hogy ebbol az ev vegeig rendszert csinalunk, mert a klub addig nyitva tart nem tagok szamara is, januartol sajnos csak evi 40000 ft klubtagsag kifizetese utan jarhatnank orakra, tovabbi havi 10000 ft berleti dijert. Annyit azert a heti egy ora nem er meg.

Ugyhogy ez utan a kedd eleg csunya volt, izomlaz szempontbol, LOL, ki is hagytam. Es a het tovabbi reszet probaltam lefokozni, amennyire lehetett. Buszke is vagyok, tavaly ota nem volt olyan het, ahol kevesebbet futottam volna, mint ezen.

Az igazsag az, hogy okt 15-en elkezdtem a hormon-kezelest, es 28-ra legkesobb eredmenyt igert a doki, en pedig megprobaltam alajatszani a dolognak, minel kevesebb testmozgassal, sok evessel. De sajnos nem lett eredmenye. Nov 15-en kezdem a masodik honapot, talan majd most. A doki azt mondta, ha 3 honap alatt nem allok helyre, megduplazza az adagokat, ami iszonyatos lenne, mert mar ennyitol is halalos almossag es szedules gyotort minden aldott reggel, egyszer-ketszer meg az irodaban is elaludtam, az nem nagyon veszi jol ki magat. Fogytam is, pedig ettem mint az allat, meg egy pizzat is megengedtem magamnak, aminek legalabb 2 eve!! Jo, elosztottam a lanyommal, ugyhogy csak 2/3-ot ettem meg en, de akkor is. Szoval furan hat ram a gyogyszer, es jo lenne, ha nem kene sokaig szednem :(


HETI TTL:
futas: 26.5km

bringa: 38.9km bringa
erosites: 1h:55p erosites


29 SZO
05:50  9.2km bringa 28 p alatt (haza ejszakasbol)
20:00  9.2km futas 47p alatt (egy laza esti kor a falu kornyeken)

28 PEN
05:58   9.4km bringa 33p alatt (ejszakasbol haza, vasarlassal)
19:00   25p erosites 5FF day 2
20:30   9.1km bringa 27 p (munkaba)

27 CSU
19:10   11.15km bringa 31p alatt (munkaba, vasarlas miatt kiterovel)
20:00   7.2km futas 36:44 p alatt (nightshift elott, egy kor a melotol a bringauton es vissza)

26 SZE
15:15  10.05km futas 52p alatt

25 KED
Piheno!

24 HET
18:30 1h erosites, NDT a Big1 fitnessben

23 VAS
21:15  erosites 30p, 5FF day 1

4 megjegyzés:

  1. Számomra elképzelhetetlen, hogy valakinak az esik nehezére, hogy NE sportoljon.... :))
    Mostanában elkezdtem stepaerobikra járni, és múlt héten bejött egy pasi is...hát érdekes volt :D
    Hormonkúra mire kell, ha nem vagyok indiszkrét?...
    Simone

    VálaszTörlés
  2. Ügyes vagy Helga! A pizzához külön gratulálok! Tessék enni szénhidrátot, mer a jó! :)

    Remélem a kúra meghozza eredményét!

    VálaszTörlés
  3. Janos: koszi :) Azota egyedul 1 nap alatt eltuntettem egy tabla(!) marcipanos csokit, ugyhogy nem vacakolok :) En is remelem, hogy a kura bejon...
    Simone: es a step aerobic meg nem is annyira csajos tema! LOL! De ez a Nike training inkabb amugy fiuknak valo, nagyon durva egesz testes izommunka. A hormonokrol szivesen irok, ha dobsz egy email cimet... csak ide inkabb nem.

    VálaszTörlés
  4. benyeieva@gmail.com kíváncsi vagyok!
    Simone

    VálaszTörlés