2012. július 1., vasárnap

Marcius - Aprilis

Marcius.
184km futas, 101km bringa. Egy utolso kosar edzes, kb 4.5 oranyi erosites. Ha hihetek a statisztikaknak. Hiaba torom a fejem, nem jovok ra, miert van 5 nap hiatus epp a Lufthansa Felmaraton utan. Le nem serultem... beteg lettem volna? Vagy utaztunk?! Vagy csak elfelejtettem beirni??

Mindegy is. A felmaraton szokas szerint szarul sikerult, de nem tudom, mit vartam, az idei alapozas ugye nem volt a legerosebb. 1:46:23, ha masra nem, legalabb arra jo volt, hogy a tavalyi gyasz-rekordomat megdontsem. A maraton-treninget szepen csinaltam, eloiras szerint, attol a hettol eltekintve (gondolom).

Aprilis.
261km futas, 116km bicikli, 2km seta, 4:09 oranyi erosites. Itt mar bedurvult a maraton-trening, en meg szepen kovettem. Le is dobtam egy kilot. ASCA CrossCoutry Becsben: egyeni 3., csapat 3. helyek. Sajnos az osztrakok nagyon erosek voltak, meg Iceland Air-ek is idetalaltak, roluk jobb nem is szolni, szegyentelenul jok. A sajat 5-os korom utan a fiukkal is lenyomtam meg egy kort, Yasminnal egyutt, csak lelki tamogataskent, meg hogy legalabb a 10k edzes meg legyen. Utana jot kajaltunk es igen jol ereztuk magunkat. Innen hazarohantam a 10 eves (!!) osztalytalimra, ami nagyon megerte, irto jo volt ujra latni majdnem mindenkit.


 Itt szegeny OS-ekkel, nagyon jo repi otlet, de sajnos ettol meg nem szeretik jobban az anyaceget (hanem utaljak)...1 megjegyzés: