2011. július 24., vasárnap

30.het - JUL17-23 - Nyaralas kozeleg!

Szokas szerint az eves hosszu nyaralasunkra az USA-ba keszulunk. Amiota 2009 vegen eloszor voltunk NYC-ben, nagyon megszerettuk az allamokat, persze nehez is nem szeretni. Azert mi evekig elkotelezett Europa-partiak voltunk, de most egy ideje mar a Zoldkartya is tema itthon. Ezek persze hosszutavu tervek, vagy almok, addig is marad a vakaciozas :)
NYC csak 3 nap volt, de azota ketszer is voltunk hosszabb turakon, tavaly a masodik turan konkretan a Four Corners mind4 allamat beautoztuk, ketmillio nemzeti parkban jartunk, es azota alig birunk a seggunkon ulni, sziren hangon hiv vissza a Roadtrip! Kicsit Kerouac-os a feeling, csak hajnali drogozas es meztelenul vezetes helyett a ferjem fotoz hajnalonkent, en meg futok, aztan vezeteshez felveszunk valamit, bar tavaly olyan hoseg volt, hogy nem hianyzott nagyon a ruha :)

Iden augusztus kozepen indulunk, es majdnem 2 hetunk lesz :) Eloszor elvisszuk a kishugomat NM-ba, ahol egy evig gimibe fog jarni, egy napot logunk a csaladnal Albuquerque-ben, majd autot berelunk es ez kovetkezik:


Mekkorakat fogok futni!! A Route 66 mar regota vagyam, de persze Death Valley, LA, Vegas, a kismillio gyonyoru nemzeti park a napfelkelte fenyeben, aztan meg hazauton a Lake Michigan partjan egy kis chicago-i varosnezes, naszoval azt hiszem most mindjart kifolyik a szivem, annyira varom!

Utana ugye hazajovunk, 2 het itthon es mar repulok is Texasba, ami viszont megint csak 3 nap lesz, asszem. D csaladja azt mondja, feljonnek drukkolni Houstonbol. Az nem esne rosszul :)

Ami az osz tovabbi reszet illeti, meg tervben van egy Sarajevo-Dubrovnik tura, de errol majd kesobb.
Szeptemberben a WARR-on kivul meg a piliscsabai Eletfa cross-duatlonra keszulok, nyilvan hazai terepen nem hagyhatom ki :) Oktoberre es novemberre talaltam 2 jo kis versenyt is! A Vokolo Priglu a Triexpert kupa sorozat tagja, OKT 8, itt Brno-ban a to korul, nagyon scenic lesz :) A tav es a terep is inyemre valo:

Jo kis szintemelkedes van benne, 14km total, nagyon fogom szeretni :) Be is neveztem iziben :)

Ezen kivul a Mizuno Cup brno-i etapja:

NOV 12!


Ugy tunik, kezd osszeallni az oszi program :) A nyitott kerdes mar csak a maraton... grrr.





************************
A het nem alakult rosszul, volt hosszabb futas itt a kornyeken es resztavok a konditeremben (jol mentek).
Meg ados vagyok magamnak a Popelova-Turany utvonal GPS kovetesevel, amit meg akartam csinalni a heten, de sebaj, ami kesik nem mulik. Tovabbi beszed helyett a het szamokban:

HETI TTL:
futas: 50,5km
bringa: 65km
workout: 25p (1 alk)
egyeb: 40p fitbox

23 SZO
04:30  - 9km bringa, rendes sportkerekparozas (kb 30-as atlaggal, kiraly volt felebredni :))
14:00  - 11,2km futas,  resztavok, konditeremben:
2km bemegites, 4*4perc (usque ezrek, kicsit talan tobb) gyors, 2 perces seta pihenokkel. Sebessegek: 15,0-15,1-15,2-15,3km/h. 2 km levezetes, majd 2km versenytempoban (4:30-as ezrek)
utana 25p szalkasitas, szokasos circuit.
16:00  - 10 km laza bringa haza

22 PEN
13:15  - 9 km rendes sportbringazas, jo iramban haza Lelleert
15:15  - 10,2km futas haza, Grand Hoteltol Turany-n at Chrlice. Nagyon napos, total kiszaradtam.

21 CSU
05:30 - 9km bringa, munkaba - eso sajnos zuhogott, igy a du-ra tervezett futast sztornoztam
21:00 - 40p Norbi fitbox2

20 SZE
10 km bicikli (Avionba vasarolni es vissza)

19 KED
20km futas 1:43 alatt. 100% tuzo napon, de nem volt rossz. Itthon a falu vegetol fel Sokolnice-ig a fouton (10k), onnan szantofoldeken at le Dvorska-ig, onnan uton el a repter mellett, Turany-ban a templomnal beleutkoztem a szokasos utvonalamba, onnan mar csak le U Viaduktu alatt Chrlicebe.

18 HET   05:25
9.1km 47p alatt, munkaba.

17 VAS
18km bringa

2 megjegyzés:

  1. Basszus. Ha sokáig olvaslak öngyilkos leszek. Nem akarsz örökbe fogadni?

    VálaszTörlés
  2. Segitene ha atkuldenem a kreditkartyam szamlakivonatat? :)) Itt nincs se Vapor dzseki, se nadragok, se felsok, csak a tuleles :)) Szoval orokbe fogadnalak, tudom hogy nem is eszel sokat, de mi van ha itt talalnak a vegrehajtok es elvisznek?! :D

    VálaszTörlés