2011. július 19., kedd

29.het - JUL10-16

BREAKING: megkaptam az egesz eves Sponsorship-et a cegemtol, visszamenoleg is, ugyhogy szeptemberben irany Grapewine, TX es a World Airline Road Race!! :DDD Repjegy, nevezes, szallas, mindent allnak...



Alig hiszem el. Azt hiszem, nagyon sokat nyomott a latban, hogy Munchenben gyoztem, most mar a senior managementben is erdeklodnek irantam. Sikerult par quote-ot strategiailag fontos helyeken elhelyeznem, igy most dolnek a gratulaciok, es mindenki odaig van a gyonyorusegtol. Amikor hajnalonta beesem az irodaba csurom vizesen, futas utan, mar inkabb elismeroek a pillantasok, kevesebb a fejcsovalas :) Most kell irnom egy 2(!) oldalas cikket a ceges magazinba, megprobalom a felet Kasia-ra locsolni, elvegre Copenhagaban o is ceges budzsen volt :) 

Viszont ugy nez ki, hogy a Budapest Maraton, amire titkon mar letoltottem egy tervet es elkezdtem edzeni, nem fog osszejonni... Nem emiatt, de talan nem is baj, mert amugy is kerdes volt, hogy tudom a 10k-n gyorsito 8 hetes meg a 12 hetes maratontreninget osszeegyeztetni. Nyilvan megoldhato lett volna, de egyik sem lett volna 100%-os. Igy viszont most a 10k-ra fogok fokuszalni, a maratonra pedig keresek egy novemberi lehetoseget. Jelenleg epp az Athens Classic-on gondolkodom :) Athen ugyis irdatlanul hianyzik mar, evek ota nem voltam. Ha csak eszembe jut, konnybe labad a szemem. D szerint a politikai szituacio miatt nem biztos, hogy jo otlet...

Ugy tunik, a kondiciom huzza felfele sajat magat, anelkul hogy erolkodnom kene. A mult heti 5 futas utan ezen a heten magatol adta magat a 6, egyszer sem kellet gyozkodni magamat. Mondjuk az idojaras is a kezemre jatszott. Intervallumot nem futottam, de mivel a tavolsag eleg komoly volt, nem baj. Majd jovo heten.
A konditermi gyors tizes viszont jo felmero volt, most tudom, hogy steril korulmenyek kozott nem irrealis a 45perces 10k ill. a 22 vagy akar 21:30 alatti 5k. Ebben az elkovetkezo felkeszulesi idoszakban, bar nezek edzestervet,  megprobalok a sajat erzesemre es tapasztalatomra tamaszkodva futni es fejlodni. Mar majusban is ugy ereztem, amikor nagyon pontosan kovettem a maraton-edzestervemet, hogy meg lehet ezt csinalni, de nem feltetlenul hoz majd tokeletes eredmenyt. Nehol kifejezetten a labamban maradtak kilometerek, arrol nem beszelve, hogy egyfolytaban koncentralnom kellett, nehogy tul gyorsan fussak. De olyan is volt, hogy mikozben vegigszenvedtem egy adott edzest, ugy ereztem, nem kellene eroltetni. Most majd kiderul. A cel minden esetre a 45 perces 10km Texasban. (Tavaly 47,5-lel nagyon prominens helyen vegeztem) Hogy az 5k-n is elindulok-e, meg fontolgatom.


HETI TTL:
futas: 55,3km
bringa: 43km (csak 2 alkalom)
edzes: 15p kar-vall

16SZO    14:30PM
6.1km futas 30p alatt. Melobol Olympiaig, ahol a csalad vart a jatszoteren. Nagyon meleg volt, bar egesz nap alig vartam, hogy futhassak, nem esett igazan jol, csak tisztessegbol csinaltam meg. 

15PEN
elegem lett mindenbol, buszra szalltam es egy kisujjamat sem mozditottam allo nap! Sokkal kevesebbet is ettem igy, nem hianyzott az energia...

14CSU
10:30AM: 16.16km 1:19 alatt. Kondi, futopad. Az elso tizest megnyomtam, hogy lassam, mire szamithatok ennyi hosszutavozas utan, ha rovidebb tavra vetemedem. Az elso 5k-ig a regi 12,6-os versenytempomban futottam, elovigyazatossagbol, 5-10k-ig kicsit begyorsitottam, 13km/h. Utana 10-16k-ig lazabban vegig. A rohanos 10-es utan nem igazan esett jol.
Reszidok: (a 2.) 5k: 22:42, 10k: 46:25
Utana 15p workout, csak vall-kar szalkasitas
25km bringa: reggel kondiba, onnan Kas-hoz fel a hegyre, delutan haza

13SZE  05:30
6.4km futas 33p alatt. Munkaba reggel, a hegyes-dombos utvonalamon, csak szokas szerint keson indultam, igy buszoznom is kellett par megallot, hogy idore beerjek.

12KED 
9.5km futas: 2k hajnalban indulaskor, de csak egy kis kor a faluhatarig, ahol rajottem, hogy futva nem ernek be idore, meg vissza hazaig, ahol bringara ultem es besuhantam. Persze mikor beertem, kiderult hogy nem volt semmi dolgom, igy kivettem egy ora COMP time-ot es mentem meg a varosban masik 7,5-ot.
18km bringa: munkaba es haza

11HET   5:25AM
9.2km futas 47p alatt - munkaba, hajnalban

10SUN    18:30PM 
8km futas 47p alatt (benne maradt egy kis seta) atkozott melegben, IKEA-ba es onnan a bevasarlassal a kezemben/hatimban vissza 3k az Olympia-ig.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz! Jó lenne itt dolgozni. Nem kerestek mostanában új embereket? :)

    VálaszTörlés
  2. Tihihi, igen, tudom ugy hangzik, de ne dolj be a latszatnak! :) A mindennapok keservesek tudnak lenni itt is. Csak a nevetsegesen olcso repulesi lehetoseg (na meg most a sponsorship) tartanak meg itt..

    VálaszTörlés
  3. Gratula, gratula. De azért nekem is szólj ha van valami munka. Majd valahogy megbírkózunk a keserves hétköznapokkal.
    Lassan nekem is kellene egy szponzor...

    VálaszTörlés