2011. július 5., kedd

NIKE Futoklub Margitsziget cipoprobaval, 2011.07.01

Vegre lejutottam a szigetre! Mar egy ideje irigyen figyeltem a Nike futoklub esemenyeit a neten, kulonos tekintettel a harmashatarhegyi hetvegi mokakra ill.ujabban a Futobulikra! Ha meg Pesten elnek, levakarni sem tudnanak magukrol az arcok, ennyi jo futoprogramert a fel karomat odaadnam! Persze lehet, hogy ha nem elek 3 eve szamuzetesben a joisten hata mogott, nem ertekelnem ennyire, de ugye a milettvolnaha-bol mindig van tartalek...
Persze amilyen a formam, most hogy penteken hazajutottam es meg idom is volt, nem volt semmi kulonleges program, de sebaj, lementem penteken futoklubra :-)
Persze Lelle miatt csak egy oram volt ra, es amilyen szerencses vagyok, richtig nem indult 5-kor csoport, de nem estem ketsegbe :-D A Nike-os fiuk nagyon aranyosak voltak, kicsit dumaltunk, aztan adtak egy Free-t egy tesztvezetesre :-) Majd atiranyitottak Ernohoz, aki felvett a futoklubba, kicsit beszeltunk is futasrol, orakrol, na meg persze Gergorol, ot ugye mindenki ismeri:-D
Szoval futottam egy lenduletesebb szigetkort 24:30 alatt, nem rohantam de a Free miatt igy is kicsit nehez volt, mert az a cipo olyan puha, hogy hihetetlen, es abszolut nem dob benne vissza az ut. Viszont el kell mondanom, hogy utolag nem ereztem kulonos hatasat, ahogy azt a leiras igeri... Azert elgodolkodtam rajta, hogy utcara megveszem, mert uberkenyelmes es szep is. Ugyis megyunk az USA-ba augusztusban, ott biztos olcsobb lesz.
Futas utan Ernovel lenyujtottam, mutatott ezt-azt, foleg a mar ismert gyakorlatokat, de a technikamon meg volt finomitani valo, szoval nem volt hiabavalo:-) All in all nagyon pozitiv elmenyben volt reszem, es ha legkozelebb otthon jarok, tuti lemegyek megint :-) Remelhetoleg akkor majd egy csoportot is megfogok:-D

11 megjegyzés:

  1. Köszönöm a személyi kultuszt, de az embereknek egy hete fogalma sem volt, hogy ki az a Gergő és szerintem most is kicsit túlzol... :-)

    VálaszTörlés
  2. ja, picit túlzok, de hogy csak egyet említsek, 2 hete még csak egy "köcsög" volt a neten, most meg egy egész csapat nevezi magát büszkén mindenféle köcsögnek :)) (ez amúgy übervicces) Ha így folytatod, nem sokára nem lesz túlzás a fenti mondat :)

    VálaszTörlés
  3. Kicsit azt érzem, hogy Te is köcsög akarsz lenni... Na, nekem elmondhatod. Milyen nevet találtál ki magadnak :-)

    VálaszTörlés
  4. mi vagy te, gondolatolvasó? :D
    De nem találtam ki semmit, azt hiszem először még ki kell érdemelnem :))

    VálaszTörlés
  5. Ahhoz indulnod kellene a köcsögökkel egy csapatversenyen, amihez legalább azonos országban kellene tartózkodnunk... mondjuk van még egy kiadó hely a Spar maratonváltóra október 2.-re...

    VálaszTörlés
  6. az mindenképpen érdekelne! :D bár könnyen lehet, hogy épp azt választom maraton-keresztségnek... de ha én lennék a kezdő tag, úgy asszem lehet mindkettőt:)
    Fenntartanál nekem egy provizórikus helyet?

    VálaszTörlés
  7. Szerintem nem lehet mindkettő, mert egyszerre indul a váltó szerintem, de utánaolvasok. Meg úgy akarnád lefutni az első maratonodat, hogy elötte futsz egy váltót?

    VálaszTörlés
  8. nem, úgy értettem, hogy ha én futok elsőnek, akkor a "váltás" után csak simán tovább futok :) De semmi sem tuti, pláne nem, hogy akkor futok maratont, csak az, hogy a váltóban nagyon szívesen részt vennék :)

    VálaszTörlés
  9. Érdekesen hangzik, ha megteszed, hogy utánajársz és engedélyezik, akkor részemről mehet. Itt kérdezd szerintem meg: info@futanet.hu

    VálaszTörlés
  10. Na tessék egy újabb kedvcsináló a Futóklubbnak, időt kell erre szánnom és lemenni.
    Ezen a maraton dolgon erősen agyalok én is, ha már döntöttem volna és nem birizgálna a bogár a fülemben, a váltó is erősen érdekelne :)

    VálaszTörlés
  11. Szerintem meg megvan a hely, en vegul nem tudok menni... Irj Gergonek gyorsan, ha erdekel :) Ja es azt mondtak a sportirodatol, hogy lehet mindkettoben egyszerre indulni, ugy ahogy en terveztem. Szoval nem zarja ki egymast a full maraton es a valto :)

    VálaszTörlés