2011. június 12., vasárnap

24. het / JUNI 05-11

Ez egy jo kis het volt! Mar csutortokre letudtam a kotelezo futas-penzumot (min 3 alkalom, 40km), volt benne hosszu is, utana szombaton mar csak a sajat kedvemre mentem :) A dietamat nem vettem teljesen komolyan (foleg miutan megtalaltam a sulynov. okat), valahogy derogal mar. Dietazzanak a tulsulyosok! :)) De azert erosen visszavettem edesseg- es szenhidrat fronton, es ma (vasarnap) mar majdnem visszatertem a rendes tartomanyba, holnapra meg is lesz. Megint minden nap bringaztam es vagy futottam  meloba, es ugyan a Zumba elmaradt, mert K lemondta, es tenisz sem jott ossze, mert Kas Dubai-ban volt, igy is eleg aktiv hetet zartam. Nagyon ertekelem, hogy a munkahelyemen nem csak orzott biciklitarolo, hanem zuhany is rendelkezesre all, azt hiszem ez nem altalanos! 
Nem hiszen el, hogy nem irtam kulon posztot a lanyom masodik futasarol, ha lesz egy kis idom, rogton potolom!
A jovo het kiraly lesz, h-k kivetelesen 8-4-ig dolgozom, mert licence refresher tanfolyamon vagyok, igy meg munka elott fogok tudni kondizni, utana pedig 3 nap szabad, nem csak futni, teniszezni, de meg mani-pedikurre es talan fodraszra is lesz idom, a strandrol nem beszelve :)  A fizu is megjon, irany a nyari ruhatar-tolto shopping tura... lehetne rosszabb :D

Jo hetet mindenkinek! :)



11 SZOMBAT 19:30
30 perc bringa vasarloni Avionba, majd haza, ugy le voltunk egve, mert a fizu nem jott idoben (penteken), hogy muszaj volt Tesco-t talalni, ahova meg volt par utalvanyunk :))
Utana meg gyorsan futottam 30 percet, 6 km, amig D telefonalt az anyjaval, az ugyis mindig eltart... igy legalabb nem volt oka zugolodni, hogy a kozos hetvegi idonket futassal toltom.

10 PENTEK 05:00 - 14:30
1 h Bringa, munkaba hajnalban, majd du haza. Akkora poen bringaval jarni, mar alig emlekszem, milyen stresszes reggel a buszhoz rohanni, kilotyogo kaveval a kezemben... hazafele meg teli bevasarloszatyorral bumlizni es varni a buszra... Eljen a bicikli!!

09CSUT  13:20
10.5km 53p alatt. Kicsit szetszabdaltam, mert hogy ilyen "convenience" futasnak indult: elfutottam vasarolni az Olympiaba, vasaroltam, majd hazafutottam a cuccal, es csak amikor a hutobe pakoltam befele, jottem ra, hogy igazabol most jottem csak bele, es hogy milyen jo lenne meg kicsit futni. Idom volt meg epp fel ora, mert csak f4-re kellett menni az evzarora az oviba, igy aztan meg mentem 15 percet hegynek fel, aztan le es kerulovel haza,  igy lett vegul 10.5. A meleg ellenere nagyon jol esett!
Utana meg hasaztam is 10 percet, mielott nekialltam szepitkezni (az ovi evzaro ugyebar tarsadalmi esemeny...:))

07 KEDD
11:00
Bringa 1 h a konditerembe es edzes utan vissza.
20km 1:41h alatt a futopadon. Intervallok 5km-tol 9,5-ig, 5*3p(15-15-15-14,5-14,5)-1p(10) majd 11,6-tal lazan 20-ig. Erdekes modon az elso 10 igen nehezemre esett, aztan 12-tol valahogy egyre jobban elveztem, a vegen alig akartam leallni!
Utana 25 percet dolgoztam a felsotestemenahogy a Womens Health Special-ben olvastam, addig emeltem a sulyokat, amig mar csak 3 ismetlest birtam. Igy gyorsabban fognak noni az izmaim, es ha utan szepen leszalkasitom oket a rendes sok ismetleses modszerrel, elvileg meg  tobb energiat fogok egetni pihenesben. (Egyenlo gyorsabb fogyas).

06 HETFO
Megvan a megoldas a mult heti sulynovekedesre...  annyit mondok csak, nem kellett volna atomtudosnak lennem, hogy megertsem :D
Bringa 15 p (Olympiaba vasarolni es vissza). Csak a rend kedveert emlitem meg, mert nem volt nagy izommunka...

05 VASARNAP
15:00
9,3 km 47p alatt. En tokfej a delutani hoseg kozepen elindultam futva munkaba...csokonyos szamar vagyok, csak azert csinaltam mert elozo nap elhataroztam. Mar az Olympianal gondolkodtam, hogy feladjam-e es menjek busszal, aztan a kov. bevasarlokozpontnal meg egyszer vegiggondoltam, de vegul csak futottam tovabb. Eleg szarul esett, tenyleg nagyon meleg volt, pedig en birom is. Utana huvos vizben zuhiztam, nincs is annal jobb! :)
01:00
35 p bringa haza ejszaka. Csak indulaskor vettem eszre, hogy az elso lampam merul lefele, igy nem tudtam a bicikliuton menni, mert ott tobb helyen vaksotet van. Kenytelen voltam az autopalyan hazatolni, es mint kiderult, az Avion utan ott sincs kozvilagitas, szoval halalkozeli elmeny volt lampa nelkul, a kamionok es katyuk kozott... a kijaratnal meg egy rendor is leelozott, remego labbal tertem le... de tuleltem :)

3 megjegyzés:

  1. Jó a blogod, olvasni fogom. Köszi, hogy beraktad az enyémet oldalra a riasztó címe ellenére :-) Nekem is nagy tervem, hogy a futás ürügyén utazgassak Európában.

    VálaszTörlés
  2. En is a tiedet! Nagyon hatasos az "elotte-utana" keped, gratula! :) Szerintem a "kis kover golyo", vagy mit is irtal, nem igazan illik mar rad...
    Viszont nem ertem teljesen, epp az utolso posztodban egy 2 oras, 16 kilis futasrol regelsz, szerintem oda mar siman kell a viztartaly! :)
    Az ovtasi kulonben tok vaganyul nez ki, ha nem felsz, hogy utni fogja a csipodet, hajra! A hati lehet, kicsit nagy lenne neked, ha tenyleg csak fenykepezot es kulcsot hordasz magaddal... :)

    VálaszTörlés
  3. Olyan helyen futottam, ahol még nem szüntették meg az utcai kutakat és tényleg szinte minden utcában meg van még az a régi kék utcai kút. Sokszor megálltam inni, meg az utcai fákról lopkodtam a cseresznyét is :-) Szóval ettem-ittam futás közben :-). Ahogy nézem ezeket a futós övtáskákat, ezeket hátul kell hordani, tehát a derekadon hátul van cucc.

    VálaszTörlés